News Links
Fra norm til form
Slidercontent

Blackwood det nye sort

Det nye sort i dansk byggeri, er Blackwood – limtræ med styrke og udtryk fra Flexwood A/S der rammer tiden i det moderne byggeri.

Fabrikanten – “Der har været god respons på det nye sort efter præsentationen i december 2010 og produktet bliver godt modtaget af byggefolket der har savnet et frisk pust fra limtræ industrien” fortæller fabrikant, Ole Pedersen, der netop har opprioriteret udvikling af nye produkter, der går fra norm til form – altså mere identitet og personlighed fra den velkendte limtræ producent.

Anvendelse: Det nye produkt fra Flexwood A/S indeholder alle gode egenskaber for moderne byggeri. De rustikke, savskårede flader, sammen med de grov pudsede kanter sørger for maksimal indtrængen når olien påføres og giver et troværdigt udseende.
Bjælkerne overfladebehandles med den specielle Blackwood træolie hvor de mange pigmenter og linolie er grundbestanddele. Herved opnås det eksklusive look hvor knaster og årringe går sammen i den laserende overflade.
Der vælges mellem indendørs eller udendørs brug. Styrken er i bedste GL klasser og dermed allerhøjeste bæredygtighed for certificeret limtræ til bærende konstruktioner, – vandfast limet og CE mærket.

Arkitekterne, såvel som den bevidste forbruger er motiverede for at anvende Blackwood i det næste projekt og hertil siger arkitekt Gorm Larsen fra ETN Arkitects- “jeg er meget åben overfor anvendelsen i fremtidige projekter og særligt fordi Blackwood, med sit unikke udseende tilfører bygningen et eksklusivt look, i ro og balance.”


  Nyt om limtræ
EN VERDEN AF TRÆ

Alt det du ikke ved om limtræ
Og alt det du tror du ved.

Bliv klogere på en verden af træ her:
×