News Links
Fra norm til form
Slidercontent

Broer

Flexwood har gennem årene leveret broer til en lang række formål – lige fra havebroer, broer til parker og golfbaner til gang- og cykelbroer til trafikale løsninger.

  • Walk´n Talk er Flexwood´s egen-designet bro-serie som kan bruges til have- og parkbro, hvor der er lagt vægt på det visuelle indtryk. Med enkelhed og elegance fremhæves detaljen i håndværket, så Walk´n Talk skiller sig ud fra, hvad der tidligere er set på markedet. Valk´n Talk serien består af en række moduler, så der kan komnineres frem til en bro, der dækker det præcis behov – en smuk bro gennem hele dens lange levetid.
  •  Japansk inspireret broer – Knuthenborg Safaripark´s smukke røde broer, der kan fremkalde minder om japanske haver, varsler nye muligheder for Flexwood´s kunder – gennem 3 generationer har håndværket været i højsædet og i de seneste år har vi tilføjet endnu et element – nemlig design bl.a. fordi vi gerne går i dialog for at imødekomme specielle ønsker og design, som er tilfældet i Knuthenborg Safaripark.
  •  Naturbroer, der kan laves i meget lange længder og-/eller med superwood, der er imprægneret nænsomt med gasser, så træet er mere modstandsdygtigt overfor vejr og vind, hvor træet opnår den eftertragtede silkegrå overflade efter 3-4 år, der sammen med naturen skbaer et spændende visuelt indtryk.
  •  Mange gangbroer og fodgængerbroer er en teknisk bedrift – hvor f.eks. 30 meter lange limtræ vanger på en gangbro i Thisted er formet i specialspændebænk, der kan stilles op til de mest udfordrende opgaver – smukke udførte gelænder kan ligeledes medleveres og samtidig holdbart.


  Nyt om limtræ
EN VERDEN AF TRÆ

Alt det du ikke ved om limtræ
Og alt det du tror du ved.

Bliv klogere på en verden af træ her:
×