News Links
Fra norm til form
Slidercontent

 

Vision og mission

En virksomhed, der lever og ånder for træ

Flexwood A/S tilbyder produkter i lamineret træ og trækonstruktioner etc., – og skaber bæredygtighed i mere end en forstand – såvel nu som i fremtiden.

 

Vision

Flexwood A/S vil være producent/leverandør af kundespecifikke limtræprodukter og -løsninger, der matcher kundernes forventninger til service, kvalitet, levering og pris.

Det gør vi ved bl.a. at være den samarbejdspartner der stiller de udfordrende spørgsmål til opgaven, der ofte ender med at ændre den oprindelige idé til en bedre og mere kundespecifik konstruktion.

 

Vi gør dette ved at være en serviceminded og konkurrencedygtig virksomhed med en entreprenant kultur, fremsynet tilgangsvinkel til opgaveløsning, fokus på virksomhedens samlede kompetenceniveau og en stærk vision kendetegnet ved at vi alle udviser:

 

  • Ansvar for handlinger
  • Gøre os umage
  • Respekt for kunder og kolleger
  • Kvalitet i vores arbejde
  • Naturlig effektiv ageren
  • Omsorg hvor det er nødvendigt
  • Begejstring i hverdagen!
  • Gøre en forskel

 

Visionen udføres ved, at alle medarbejdere fokuserer på vores kunders behov gennem målrettet videndeling mellem kollegaer og kontinuerlig udvikling af virksomhedens interne kompetencer.

 

 

Mission

Flexwood A/S, vil med egenproduktion eller in-sourcede produkter og egne kompetencer være en lønsom virksomhed med en betydelig spidskompetence og know how, indenfor limtræ og trækonstruktioner i byggeriet.

Vi vil være en virksomhed, der forstår at bringe kundernes komplekse og teknologisk udfordrende ønsker, i nutidens moderne markeder, frem til nyttebringende og værdiskabende produkter og løsninger.

 

Værdigrundlag

Udfordrende

Flexwood A/S ønsker at være anset som en udfordrende og spændende arbejdsplads.

 

Enkelhed

Vi arbejder sammen om at gøre vanskelige opgaver enklere og billigere… skarpt og effektivt.

 

Lønsomhed

Det er en fælles målsætning, at alle opgaver udført af Flexwood personale og samarbejdspartnere skal være værdiskabende og profitable for virksomheden.

 

Nærvær, handling og bevidsthed.

Vi sætter stor ære i nærværet blandt medarbejdere og kolleger, samt at vi alle er bevidste om værdien af vores handlinger, og hjælper hinanden til fælles bedste.

 

Fokus

Opgaverne i hverdagen løses af fokuserede medarbejdere, der værdsætter muligheder frem for begrænsninger i tilværelsen og arbejdet i Flexwood A/S.

 

Ordenssans

Vi forventer af hinanden, at vi alle medvirker positivt til at holde rent og ryddeligt på vores virksomhed og på vores arbejdsplads.

 

Miljø

De bæredygtige produkter såvel som arbejdsmiljøet sættes i højsædet og prioriteres hver gang nye investeringer igangsættes.

Vi taler ordentligt og hjælper hinanden til fælles bedste

 

 

Arbejdsområde

Flexwood’s arbejdsområde er limtræfremstilling til bærende konstruktioner, som f.eks. kunne være runde søjler, firkantede søjler, bjælker, buer, gitterspær, tandrammer eller helt specielle løsninger / efterbehandlinger efter kundens ønsker.
Næsten alt kan og bliver lavet af Flexwood – se eksempler på vores produkter under Inspiration

  Nyt om limtræ
EN VERDEN AF TRÆ

Alt det du ikke ved om limtræ
Og alt det du tror du ved.

Bliv klogere på en verden af træ her:
×