News Links
Fra norm til form
Slidercontent

Broer

Flexwood har gennem årene leveret broer til en lang række formål – lige fra havebroer, broer til parker og golfbaner til gang- og cykelbroer til trafikale løsninger.

  • Walk´n Talk er Flexwood´s egen-designet bro-serie som kan bruges til have- og parkbro, hvor der er lagt vægt på det visuelle indtryk. Med enkelhed og elegance fremhæves detaljen i håndværket, så Walk´n Talk skiller sig ud fra, hvad der tidligere er set på markedet. Valk´n Talk serien består af en række moduler, så der kan komnineres frem til en bro, der dækker det præcis behov – en smuk bro gennem hele dens lange levetid.
  •  Japansk inspireret broer – Knuthenborg Safaripark´s smukke røde broer, der kan fremkalde minder om japanske haver, varsler nye muligheder for Flexwood´s kunder – gennem 3 generationer har håndværket været i højsædet og i de seneste år har vi tilføjet endnu et element – nemlig design bl.a. fordi vi gerne går i dialog for at imødekomme specielle ønsker og design, som er tilfældet i Knuthenborg Safaripark.
  •  Naturbroer, der kan laves i meget lange længder og-/eller med superwood, der er imprægneret nænsomt med gasser, så træet er mere modstandsdygtigt overfor vejr og vind, hvor træet opnår den eftertragtede silkegrå overflade efter 3-4 år, der sammen med naturen skbaer et spændende visuelt indtryk.
  •  Mange gangbroer og fodgængerbroer er en teknisk bedrift – hvor f.eks. 30 meter lange limtræ vanger på en gangbro i Thisted er formet i specialspændebænk, der kan stilles op til de mest udfordrende opgaver – smukke udførte gelænder kan ligeledes medleveres og samtidig holdbart.