News Links
Fra norm til form
Slidercontent

Få en dansk designet kvalitetsbro

Få en dansk designet kvalitetsbro i parken, på golfbanen, over vejen eller …!

Flexwood har igennem mange år produceret limtræ til den danske byggeindustri, og nu har vi  udvidet med et program i træbroer, der kombinerer håndværkstraditionen og den moderne industri.

Broerne dækker et bredt anvendelsesområde fra den enkle og elegante Walk’n Talk, der er lige flot i en privat have som i en offentlig park eller på en golfbane, over nostalgiske, japansk inspirerede træbroer til funktionelle bybroer, der kan holde til hyppig daglig trafik.

 • Walk’n Talk
  Flexwood første egen-designede bro-serie, ”Walk’n Talk”, er en have- og parkbro, hvor der er lagt vægt på det visuelle indtryk. Med enkelthed og elegance fremhæves detaljen i håndværket, så ”Walk’n Talk” skiller sig ud fra, hvad der tidligere er set på markedet.
 • Japansk inspireret buebro
  Knuthenborg Safaripark er kendt af enhver … lige fra de tunge og til tider iltre næsehorn til de smukke røde broer, der kan fremkalde minder om japanske haver.
 • Fodgængerbro
  Denne buebro fra Flexwood er en af to over den trafikerede Avedøre Havnevej i København. Broen er et stykke rationelt, ingeniørmæssigt bygningsværk, hvis 2 x 22 meter lange vanger år efter år forbinder de monotome boligblokke med en levende skole, til glæde for børn og voksne.
 • Gangbro – Thisted
  Denne Flexwood gangbro er en teknisk bedrift … de 30 meter lange limtræ vanger er formet i vores specialspænde­bænk, der kan stilles op til de mest udfordrende opgaver. Understøtningerne er udført i massiv azobe, og forankret i rabatten langs vejbanen.

Hent PDF fil med Flexwoods bro-sortiment.