News Links
Fra norm til form
Slidercontent

Få en dansk designet kvalitetsbro

Få en dansk designet kvalitetsbro i parken, på golfbanen, over vejen eller …!

Flexwood har igennem mange år produceret limtræ til den danske byggeindustri, og nu har vi  udvidet med et program i træbroer, der kombinerer håndværkstraditionen og den moderne industri.

Broerne dækker et bredt anvendelsesområde fra den enkle og elegante Walk’n Talk, der er lige flot i en privat have som i en offentlig park eller på en golfbane, over nostalgiske, japansk inspirerede træbroer til funktionelle bybroer, der kan holde til hyppig daglig trafik.

 • Walk’n Talk
  Flexwood første egen-designede bro-serie, ”Walk’n Talk”, er en have- og parkbro, hvor der er lagt vægt på det visuelle indtryk. Med enkelthed og elegance fremhæves detaljen i håndværket, så ”Walk’n Talk” skiller sig ud fra, hvad der tidligere er set på markedet.
 • Japansk inspireret buebro
  Knuthenborg Safaripark er kendt af enhver … lige fra de tunge og til tider iltre næsehorn til de smukke røde broer, der kan fremkalde minder om japanske haver.
 • Fodgængerbro
  Denne buebro fra Flexwood er en af to over den trafikerede Avedøre Havnevej i København. Broen er et stykke rationelt, ingeniørmæssigt bygningsværk, hvis 2 x 22 meter lange vanger år efter år forbinder de monotome boligblokke med en levende skole, til glæde for børn og voksne.
 • Gangbro – Thisted
  Denne Flexwood gangbro er en teknisk bedrift … de 30 meter lange limtræ vanger er formet i vores specialspænde­bænk, der kan stilles op til de mest udfordrende opgaver. Understøtningerne er udført i massiv azobe, og forankret i rabatten langs vejbanen.


  Nyt om limtræ
EN VERDEN AF TRÆ

Alt det du ikke ved om limtræ
Og alt det du tror du ved.

Bliv klogere på en verden af træ her:
×